Monday, February 21, 2011

Kate Nash Foundations Piano Music




In giardino ho un albero di mele imprevedibile;
Il primo anno ci ha dato una quantità di mele strabiliante, il secondo anno UNA mela, la scorsa estate le mele erano tante, ma bruttissime, forse perchè noi non gli diamo nessun prodotto...
Visto che erano bruttine ho voluto provare a fare la gelatina, ma ne ho fatto pochissima, per prova.
E' stato un successone!
Qui l'ho messa su uno strato di caprino ammorbidito con yogurt per poterlo mettere in una siringa da dolci, me è buona su quasi tutti i formaggi, robiole,paglierine...
Ho usato 3 kg Apple, I washed, dried, cut into large pieces without peeling them and got them cook until they are soft in a liter and a half of water.
pulped apples I put a towel over a colander placed in a pot under and I left there the night.
The cloth should not be wrung, but I squeezed a bit.
The resulting liquid is boiled with an equal weight of sugar (or a little less, for example, one liter juice-750 gr sugar) until it turns into thick honey, skimming if necessary.
Everything must be put in jars clean, dry and hot, then tip in there and let cool covered with rags or towels.

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