Monday, February 28, 2011

Gag And Cough Up Blood

Gianduia exquisite new collaboration!

Mi è arrivato il graditissimo pacco dal Molino Chiavazza con un ricco campionario dei loro prodotti!
Il Molino Chiavazza produce da oltre cinquant'anni  Farine di Grano tenero, Farine di Ceci, di Semola, Miscele per Pane, Preparati per Torte, Pizza, Creme e Budini .......e di più.....potete vedere tutta la loro produzione e la storia della Ditta sul loro sito:
http://www.molinochiavazza.it/
che vi consiglio caldamente di visitare.......
Questa nuova collaborazione ci dà un sacco di spunti per sperimentare nuove ricette come questi:
Cupcakes alla Crema Gianduia......


La Ricetta:

Per i cupcakes:
380 gr Fantasy Cakes of preparation for the Molino Chiavazza
2 eggs, a cup of milk, 150 grams of soft butter, a teaspoon of vanilla extract, a tablespoon of cocoa.
Beat the eggs with the butter, add cocoa, stirring well, vanilla and milk and cook in silicone molds in the oven at 180 degrees for about 30 minutes (check with toothpick)

For Gianduja cream.
80 g cocoa powder 50 g roasted hazelnuts


100 g sugar 70 g butter, melted 2 eggs

work well all ingredients and let stand 4 hours in refrigerator.
Use a syringe to the cakes cooled cake and garnish with the cream. Garnish
con una nocciola tostata.

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